Training

Zoomin-HR biedt diverse trainingen die allemaal een bewezen effect hebben op de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Omdat werken aan duurzame inzetbaarheid maatwerk is, levert Zoomin-HR altijd maatwerk trainingen die volledig zijn aangepast aan de situatie binnen jouw organisatie. Met onze ervaren trainers bieden we onder andere de volgende trainingen aan:

Sterke Start

Speciaal ontwikkeld in samenwerking met Reflect Forward om medewerkers zelfstandig richting te helpen geven aan het inwerkproces.

We richten ons niet alleen op kennis en vaardigheden, maar ook op ambitie, balans en positionering van de medewerker in de kritieke beginfase bij een nieuwe werkgever. In één middag navigeren we hen door het inwerkproces en geven praktische tips en feedback van deskundigen.

Gezond Werken

De training bevat onderdelen als werk-thuisbalans, vitaliteit, slaap, gezonde voeding en eetpatronen, beweging, werkplek en veerkracht. Onze trainers zijn professionals op hun eigen specifieke vakgebied en kunnen daarmee de hoogste kwaliteit garanderen. 

Gezond werken omvat vele elementen en is voor elke organisatie net weer even anders. Deze “module-training” stellen we daarom altijd in goed overleg met elkaar op maat samen.

Effectieve feedback

In deze training bieden we praktische handvatten om feedback te geven, feedback te ontvangen en feedback te vragen, zodat stappen worden gemaakt in het creëren van een open, prettige en duidelijke aanspreekcultuur.

Het resultaat? Bottom-up draagvlak voor “aanspreekcultuur”, teams die effectiever communiceren met én naar elkaar en binnen de organisatie, nader tot elkaar komen en met nieuwe energie het werk benaderen.