Whitepapers

Regelmatig schrijven wij over HR. Wat we denken, wat we doen, wat we ervaren of wat we weten. Net zoals wij graag door anderen worden geïnspireerd, inspireren we op onze beurt ook graag jou. Daarom schrijven we whitepapers en blogs (en wie weet komt er in de toekomst nog eens een podcast). We schrijven over allerlei HR en arbeids- en organisatiegerichte thema’s.

Zo’n 4 keer per jaar schrijven we een whitepaper over een interessant en actueel HR-thema. Ook benieuwd naar onze visie of oplossingen op deze thema’s? Download hier dan één van onze whitepapers. Vul je gegevens in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

Whitepaper Duurzame Inzetbaarheid

Whitepaper Duurzame Inzetbaarheid

Ontdek de sleutel tot succes in een snel veranderende wereld met onze whitepaper over duurzame inzetbaarheid.

Leer hoe je jouw organisatie future-proof maakt door de juiste competenties te ontwikkelen, medewerkers gezond en gelukkig te houden, en te investeren in hun groei. Ontdek de voordelen van duurzame inzetbaarheid, zoals hogere productiviteit, betrokken medewerkers en een gezonde organisatie.

Lees onze whitepaper en ontdek hoe je de concurrentie voorblijft en een positieve impact hebt op zowel je medewerkers als de maatschappij.

Whitepaper Onboarding

Whitepaper Onboarding

In dit whitepaper gaan we in op wat goede onboarding is en wat het je organisatie oplevert.

Onboarding verdient aandacht en heeft een effect op duurzame inzetbaarheid, maar wat voorspelt nou een succesvolle onboarding? Wanneer begint je onboardingsproces überhaupt? Wat zijn dan de effecten van een goede of minder succesvolle onboarding? Waarom is onboarding twee-richtingsverkeer?  

Lees onze whitepaper en ontdek direct hoe je nieuwe medewerkers sneller productief, betrokken en duurzaam inzetbaar maakt.

Whitepaper Psychologische Veiligheid

Whitepaper
Psychologische Veiligheid

In dit whitepaper gaan we in op de definitie van psychologische veiligheid, waarom het belangrijk is en wat het risico is van een onveilige omgeving. 

En we gaan natuurlijk ook in op de vraag "hoe zorg je voor een psychologisch veilig werkklimaat?". Psychologische veiligheid zou een basisgegeven moeten zijn voor iedere medewerker. 

Lees onze whitepaper en ontdek direct hoe je jouw mensen een veilige werkomgeving kan geven en hoe te herkennen waar de verbeterkansen liggen om dit blijvend te borgen.