Wij zijn Zoomin-HR

Voor ons staat werkgeluk voorop, waarbij eigenzinnigheid, humor en benaderbaarheid hoog in het vaandel staan. Op deze manier werken wij samen aan persoonlijke en duurzame relaties waarbij wij ons inzetten voor toekomstbestendige, gezonde en productieve organisaties.

Met achtergronden in arbeids- en organisatiepsychologie, HR, beleidsadvies, recruitment en detachering hebben we een gefundeerde achtergrond én kennis en ervaring met de uitdagingen in de praktijk.

We onderscheiden ons door onze adviezen en interventies te baseren op objectieve data. Bovendien handelen we niet alleen reactief, maar vooral preventief en toekomstgericht waardoor we voorbereid zijn op de uitdagingen van de toekomst.

Vincent Cornelissen

Vincent is een opgeleid A&O psycholoog en is expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkvermogen en bevlogenheid. Hij heeft jaren ervaring in internationale consultancy, HR en projectmanagement.

Robin Kouwenberg

Robin is een ervaren consultant, opgeleid als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Robin heeft ervaring in de commerciële, cultuur- en zorgsector in diverse rollen. Daarbij is bijdragen aan de ontwikkeling van mens, werk en organisatie steeds de rode draad.

Robert Kimya

Robert laat graag mensen en organisaties groeien. Met ervaring in commerciële-, operationele- en project management rollen is Robert er toe in staat snel tot de kern te komen, om vervolgens met een resultaatgerichte aanpak in gezamenlijkheid concrete doelen te realiseren.

Ricardo Aguado

Ricardo is een echte verbinder. Denkt altijd in kansen & mogelijkheden en haalt het beste in mensen naar boven. Met zijn ervaring in verschillende management rollen is hij in staat om teams en bedrijven te laten groeien.

Maudy de Zeeuw

Maudy is een HR-professional met een scherp oog voor talent. Door haar passie voor het vinden van HR professionals zorgt Maudy ervoor dat zij de volgende stap in hun carrière kunnen zetten. Door haar enthousiasme en haar frisse blik is Maudy de ideale persoon om jouw organisatie te ondersteunen. 

Merel Angeneind

Merel krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en het voeren van goede gesprekken. Merel is oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig. Mensen vinden haar een prettige gesprekspartner en daar mag een stukje humor niet ontbreken. Collegialiteit, kennis delen en sparren zijn voor haar belangrijk.

Missie

Wij stellen zowel organisaties als individuele medewerkers in staat niet alleen nu, maar ook in de toekomst, zichzelf te kunnen blijven bewegen tot het leveren van uitzonderlijke prestaties.

Visie

Het laten doordringen van duurzame inzetbaarheid en werkgeluk tot de kernwaarden van elke organisatie zorgt voor gezondere, meer betrokken en productievere medewerkers, die synergie oplevert tussen werk, omgeving en gezondheid.

Partners