U de subsidie, wij de oplossing!

Zoomin-HR begrijpt de uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben bij het realiseren van duurzame inzetbaarheid. Het Ministerie van SZW moedigt organisaties aan om gebruik te maken van de MDIEU subsidie, een unieke kans om de duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie te verbeteren. Met de expertise van Zoomin-HR kunt u het maximale uit deze subsidie halen en werken aan een duurzame oplossing voor uw medewerkers.

Het behouden en betrekken van medewerkers is van essentieel belang in deze krappe arbeidsmarkt. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid kunt u nieuwe vaardigheden ontwikkelen, motivatie vergroten en de veerkracht van uw medewerkers versterken. Dit heeft een positief effect op het welzijn, de productiviteit en het succes van uw bedrijf, waardoor uw concurrentiepositie wordt versterkt.

Zoomin-HR biedt een breed scala aan diensten om u te ondersteunen bij het benutten van de subsidie, zoals het opstellen van een activiteitenplan voor Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden, de opvolging van dit plan en de subsidieaanvraag en bijbehorende verantwoording. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van uw organisatie en medewerkers. Samen zullen we de huidige uitdagingen identificeren en werken aan op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Zoomin-HR voor een effectief duurzaam inzetbaarheidsprogramma. Bel 085 - 902 69 97 of stuur een e-mail naar info@zoomin-hr.nl. Actie ondernemen is cruciaal in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie met behulp van de MDIEU subsidie.

Subsidieaanvraag actief

Zoomin-HR,
jouw partner in duurzame inzetbaarheid!

Wil je liever direct met ons bellen? Dat mag natuurlijk ook. Zie het nummer hieronder:

085 - 902 69 97