HR Analyse en Advies

Gericht werken aan optimaal HR-beleid

Bij Zoomin-HR begrijpen we dat effectief HR-beleid cruciaal is voor het succes van je organisatie. Onze dienst "HR Analyse en Advies" gaat verder dan de dagelijkse operaties en richt zich op het leveren van strategische inzichten die je HR-afdeling kunnen versterken.

Geen enkele organisatie is hetzelfde, en dus behandelen wij diverse HR-uitdagingen op maat. Denk aan HR-procesverbetering, gedragsprofessionalisering, personeelsbeheer, prestatiebeheer, functiewaardering, onboarding en de HR-cyclus.

Inzicht door harde én zachte data

Bij Zoomin-HR gaan we nog een stap verder met het DIWI-model, de Duurzame Inzetbaarheid en Werkgeluk Indicator.

Onze arbeids- en organisatiepsychologen combineren harde data zoals verzuim- en verloopcijfers met zachte data over de ervaringen van medewerkers. Dit geeft ons inzicht in motivatie, werkrelaties, werkomstandigheden, voorwaarden, aanpassingsvermogen en competenties.

Waarom HR Analyse en Advies?

Strategische Focus: Wij zien HR als fundament voor groei en benaderen HR als een strategische kracht om de groei van je organisatie te stimuleren

Datagedreven Besluitvorming: Slimme keuzes met harde en zachte data. Door harde gegevens zoals verzuim- en verloopcijfers met zachte gegevens te combineren komen we tot inzichten voor weloverwogen beslissingen

Maatwerk: Wij bieden advies afgestemd op jouw unieke organisatiebehoeften, zodat jij de juiste HR-oplossingen krijgt passend bij de specifieke kenmerken van je organisatie

Sign you've been looking for / het teken waarop je wachtte
Team tafel

Met HR Analyse en Advies van Zoomin-HR beschik je over de strategische tools en expertise om jouw HR-afdeling te versterken en je organisatie te laten groeien.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte aanpak en het DIWI-model kunnen bijdragen aan het optimaliseren van je HR-processen en het verbeteren van de prestaties van je team en organisatie. Samen werken we aan HR-succes en groei.